Maas-Jacobs uit Zundert

Maas-Jacobs kiest voor de V-Perfect technologie

Maas-Jacobs uit Zundert produceert en monteert al meer dan 40 jaar hoogwaardige kunststof kozijnen. Vakmanschap en ruime ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van Deceuninck Zendow kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Met een ruime keuze uit kleuren en structuren, passend bij elke denkbare bouwstijl, biedt Maas-Jacobs altijd een oplossing op maat. Maas-Jacobs blijft tot op vandaag zijn pioniersrol vervullen, en heeft beslist om te investeren in de unieke lasmachine SL4FF EVO van Graf Synergy. Hiervoor deed men een uitgebreid beroep op de technische kennis van Viva Machines.

"De kunststof kozijnen worden in onze gemoderniseerde productiestraat volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Met onze VKG gecertificeerde monteurs monteren wij de kozijnen en toebehoren onder het SKH-keurmerk en PKVW-vakkundig. Dit zowel in nieuwbou als renovatiepanden. Wij kunnen bouwen op een ruim klant segment. Zo zijn wij onder andere actief in de particuliere markt, maar evengoed werken we met wederverkopers en nemen we projecten aan die zowel nieuwbouw als renovatie omvatten. Ook voor de kleinere aannemers kunnen wij zeker een betrouwbaar partnerbedrijf vormen." Aldus Erik Bosters, directeur van Maas-Jacobs kunststofkozijnen.

Keuze voor de V-Perfect lastechnologie:

"Een investering in nieuwe machines drong zich op doordat onze huidige lasmachine vervangen diende te worden. uiteraard hadden wij in de markt reeds positieve signalen over de SL4FF EVO en Viva Machines opgevangen. De technologie om te lassen zonder enige nabewerking interesseerde ons al langer. Uiteraard gaat dit over een zéér belangrijke investering. De lasmachine kan je als het hart van de productie beschouwen.
Voor deze investering zijn we dus zeker niet over 1 nacht ijs gegaan. Viva Machines stelde voor om een demonstratie in een reële productie-omgeving te organiseren, en dit bij een collega-verwerker die ook het Deceuninck profiel verwerkt. Dit was een indrukwekkende demonstratie! Het feit dat Deceuninck als profielleverancier ook over deze revolutionaire lasmachine beschikt in hun R&D-afdeling werd door ons zeker als zeer positief ervaren." Zegt Erik Bosters.

 

Algemene commentaren:

"Door de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO aan te schaffen met de nieuwste technieken, hebben wij na het lasproces een visuele laskwaliteit die ongekend is. Zowel aan de zichtzijdes voor de klant, maar ook tijdens het verdere productieverloop na het lassen, heeft deze nieuwe las geen nabewerkingen meer nodig waardoor de productie een stuk efficiënter ingericht kan worden. Deze nabewerkingen zijn vooral bij verdiepte kozijnen heel arbeidsintensief.
Maar niet enkel op productioneel vlak zijn er voordelen, ook de nieuwe afwerking wordt door de eindklant sterk gewaardeerd. Ondertussen werken we een kleine 4 maanden met deze lasmachine, en we merken toch dat de afwerking van de las vaak een doorslaggevende beslissing vormt." Besluit Erik Bosters.

Deel deze realisatie:

Productinformatie

Plan

SL4FF EVO

De eerste en enige lasmachine wereldwijd die kunststof raamelementen volledig naadloos kan lassen

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?