PROCESS 
FORWARD

Met meer dan 20 jaar ervaring in de machinebranche wil Viva Machines de klant van dienst zijn met een aantal hout-, pvc- en aluminium bewerkingsmachines en de daarbij horende automatisatie. Na veel gerealiseerde grote en kleine projecten kan de klant steeds op professioneel advies rekenen.

Ontdek ons gamma aan tweedehands machines

Onze troeven

Bij Viva Machines bent u aan het correcte adres voor hout-, pvc- en aluminiumbewerkingsmachines. Voor verschillende toonaangevende fabrikanten in hun segment, is Viva Machines de exclusieve en officiële verdeler.
De missie van Viva Machines bestaat erin de klant correct en professioneel te informeren en u te ontzorgen wanneer het op de installatie en service van deze machines op aankomt. 

 

Realisaties

MR uit Halsteren

Bekijk hier de realisatie bij MR Kunststoffen

Smits uit Deurne

Bekijk hier de realisatie bij Smits Ladders

Derito uit Ophasselt

Bekijk hier de realisatie bij Derito

Vacature: Account Manager
1000 V-Perfect Lasmachines
Fensterbau
Polyclose

Vacature: Account Manager

  • Commercieel talent met technische affiniteit
  • Beheren en uitbreiden van klantenportefeuille
  • Voorstellen hoogtechnologische oplossingen en succesvol afronden

Klinkt dit als muziek in je oren? Klik dan zeker verder en ontdek onze uitdagende sales functie!

Artikel

Kom en versterk ons sales team!

1000 V-Perfect Lasmachines

Elf jaar geleden waren er maar weinig mensen die het geloofden, maar Graf Synergy, als visionair en pionier, heeft volgehouden.

De uitdaging leek vanaf het begin ambitieus: een PVC-lasmachine creëren waarvan de aangeboden technologie tot een echte revolutie zou leiden: het lassen van een perfect PVC-raamverstek, zonder lasnaad, en dit alles zonder de noodzaak om de verstekken meer bij te werken. We zouden met andere woorden zelfs een machine (hoekenpoets en bijhorende draaitafel) uit het productieproces kunnen verwijderen!

Artikel

1000 lasmachines SL4FF EVO wereldwijd!

Fensterbau

Viva Machines zal aanwezig zijn tijdens Fensterbau op de stand van GRAF Synergy, bekend en gewaardeerd voor de productie van kunststofbewerkingsmachines, en houder van het exclusieve V-Perfect-patent, dat het perfect lassen van verstekken mogelijk maakt zonder ook maar enige manuele of machine nabewerking. Deze FENSTERBAU FRONTALE beurs, vindt plaats van 19 tot 22 maart in Neurenberg. U kan ons vinden in Hall 3 - stand 3-315.

Artikel

Viva Machines op Fensterbau

Polyclose

Viva Machines neemt ook dit jaar opnieuw deel aan de toonaangevende vakbeurs Polyclose. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand 6220 en ons uitgebreid gamma aan PVC- en Aluminiumbewerkingsmachines te ontdekken.

Artikel

Viva Machines op Polyclose

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?