Over ons

Over ons

Over Viva Machines

Met meer dan 20 jaar ervaring in de machinebranche wil Viva Machines de klant van dienst zijn met een aantal machines en totaaloplossingen. Door jarenlange ervaring en veel gerealiseerde grote en kleine projecten kan de klant steeds op professioneel advies rekenen.

Ons aanbod machines: aluminium en pvc machines, automatische warehousing, stapelautomaten, (karton) verpakkingsmachines, speciale hout machines, finishing specialist, CNC raam- en boormachines, 5-assen bewerkingscenters, zaag- en vingerlasmachines en corpuspersen.

Bij Viva Machines zal samen met de fabrikant een gepaste offerte opgemaakt worden die voldoet aan de door u vooropgestelde eisen.

Plan

Expertise en uitstekende service

Bij de levering van onze machines kan de klant rekenen op een ervaren en gespecialiseerd team monteurs van Viva Machines zelf. Bij grotere of complexere productielijnen, gebeurt de installatie samen met de specialisten van de leverancier zelf. Al onze monteurs volgen op regelmatige basis bijscholingen bij de verschillende machinefabrikanten. Zo bent u altijd zeker de juiste en deskundige installatie en opleiding te krijgen binnen uw bedrijf. Maar kunnen wij tevens een optimale service bieden na verkoop.

Ons team

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?