Over TEKNA

Viva Machines is de exclusieve en officiële verdeler van TEKNA en dit voor de volledige BeNeLux.

LISTEN / INNOVATE / SURPRISE - TEKNA

TEKNA heeft meer dan 50 jaar ervaring in het segment van aluminium bewerkingsmachines. Als één van de pioniers wereldwijd in CNC bewerkingsmachines voor aluminium profielen, heeft TEKNA steeds de markt bestudeerd en innovatieve machines ontwikkeld. In vele gevallen heeft TEKNA samen met de klant nieuwe machines ontwikkeld die voldoen aan de specifieke noden van de klant en de aluminium profielen die bewerkt dienen te worden.

TEKNA en Viva Machines profileren zich niet enkel als een machineleverancier, maar wel als een partner die de klant kunnen adviseren van de meest geschikte oplossingen. Net daarom zijn de bewerkingsmachines van TEKNA gebaseerd op een maximale flexibiliteit. Dit is niet enkel herkenbaar in de gebruikte materialen, maar ook in de uiterst gebruiksvriendelijke software en de verschillende configuraties van de machines. Zo kunnen we steeds een antwoord bieden op alle vragen en moeilijkheden die zich stellen in het bewerken van aluminium profielen. Dit gaat zowel van raamprofielen tot industriële toepassingen.

Net dankzij deze proactieve benadering van de vraagstukken van de klant, zijn we in staat om correcte antwoorden te formuleren en de juiste machine aan te bieden voor elke vraag. Zelfs voor vraagstukken die nog niet gesteld zijn geweest!

 

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?