Finishing

Viva Machines is de exclusieve en officiële verdeler van Makor en dit voor de Belgische markt.

over makor

Makor werd opgericht in 1968 en het wordt meteen een succesverhaal. De productie van alle finishing installaties bevindt zich in het hart van Toscane. ONa enkele jaren slaagt Makor erin een partner te worden voor klanten over de hele wereld door afwerkingsoplossingen voor profielen en panelen aan te bieden. In 2002 transformeert Makor in de Makor Group en versterkt met de overname van Tecnolegno zijn positie op de internationale markten. Het strategische doel is om een ​​breder aanbod aan hightech fabrieken aan te bieden. Solide, duurzame, hoogwaardige producten.

Als de Makor Group vandaag de dag een van de beste bedrijven is op het gebied van de productie van houtafwerkingsmachines, komt dat doordat kwaliteit hun kracht is geworden. Zowel bij het proces als bij het bouwen van de machines heeft Makor Group op de tijden geanticipeerd. Het was één van de eerste producenten die fabrieken van een proefgereserveerde installatie voorzag. Makor maakt onverwoestbare, presterende, “speciale” en unieke machines. Makor Group heeft een uitzonderlijk vermogen om de behoeften van klanten onmiddellijk te begrijpen en elk soort probleem op te lossen.

Daarnaast heeft Makor zowel "stand-alone" oplossingen die zorgen dat verschillende onderdelen automatisch gelakt kunnen worden op een eenvoudige manier in combinatie met een constante lakkwaliteit. Maar ook volautomatische lakrobots inclusief droogtunnels, automatische afstapeling, etc... zijn mogelijk bij Makor.

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?