PVC machines

Viva Machines is de exclusieve en officiële verdeler van Graf Synergy en dit voor de volledige BeNeLux.

over graf synergy

Een geschiedenis van succes gebouwd op innovatie. Graf Synergy mag gerust als één van de pioniers wereldwijd inzake automatisatie beschouwd worden. Reeds meer dan 40 jaar heeft Graf Synergy hierin ervaring en expertise opgebouwd, dit in verschillende domeinen. Hun geschiedenis begon in de jaren '80 in Modena, de bakermat van de Italiaanse mechanica, waar Graf Synergy in de loop der jaren groeide als leverancier aan verschillende sectoren van de mechanische industrie, waaronder de automobiel- en voedselverwerking. In de loop van deze dertig jaar specialiseerde Graf Synergy zich steeds meer in het ontwerp en de bouw van productiemachines, waarbij ze tal van installaties en complexe infrastructuren ontwikkelden, en zo de ideale partner bleken te zijn voor wie op zoek is naar flexibele, schaalbare en technologisch geavanceerde oplossingen.

Dankzij de verworven knowhow en voortdurende investeringen in opleiding en technologische innovatie, heft Graf Synergy reeds 2012 de SL4FF-EVO bedacht en geproduceerd, de eerste en enige naadloze lasmachine ter wereld. Een revolutionaire machine die de hoogste V-Perfect technologie en innovatie combineert met de grootst mogelijke eenvoud in gebruik. In 2015 maakte Graf Synergy een verdere kwaliteitsslag, eerst door aan het toch al uitgebreide aanbod van producten en diensten, het op maat ontwerpen van lay-outs en workflowprocessen toe te voegen en vervolgens de divisie Process Logistics op te richten. Vandaag is Graf Synergy een solide en extreem gestructureerde onderneming, aanwezig in meer dan 60 landen met steeds innovatievere machines. Zoals de automatische RMA-unit voor het automatisch monteren van de sluitplaatjes met antropomorfe robots. Verder blijft de ontwikkeling in het naadloos lassen ook niet stilstaan. Onlangs hebben we hier de EVO WOOD (hout imitatie lassen), EVO RS (snelle versie), 8-kops en 6-kops lasmachines voorgesteld, maar ook een 2-kops lasmachine die volledig naadloos en zonder enige nabewerking kan lassen.

Maar ook de ontwikkeling in zaag- en bewerkingsmachines, of gecombineerde zaag- en voorbewerkingslijnen voor kunststof profielen stond niet stil. In dit segment zijn er verschillende nieuwe machines op de markt gebracht, dit in nauwe samenwerking met zowel profielfabrikanten als onze trouwe klanten.

 

Missie en visie Innovatieve technologieën

Om onze klanten te ondersteunen in de toekomst heeft Graf Synergy een toekomstvisie bepaald. Deze visie is om technologie te gebruiken om machines te ontwerpen en te bouwen die het werkleven van mensen kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Onze uitdaging en missie is om door middel van eenvoudige technologie steeds hogere kwaliteitsnormen te creëren voor het productieproces van PVC-kozijnen die de kwaliteit en productiviteit van de bedrijven van onze klanten verhogen.

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?