Lasmachines kunststof

Graf Synergy is de wereldwijde marktleider wanneer het aankomt op lasmachines om pvc profielen te lassen. Wij kunnen het volledig gamma van lasmachines aanbieden. Dit gaat zowel over 1-kops lasmachines als over de unieke en revolutionnaire 4-kops lasmachine SL4FF EVO die kan lassen zonder enige nabewerking. Kortom voor iedere producent van kunststof ramen en deuren hebben we de passende lasmachine in ons aanbod.

lassen zonder nabewerking

De eerste lasmachine van de SL4FF serie werd geleverd en geïnstalleerd in begin 2013 in België. Dit betekent dat we ondertussen meer dan 10 jaar ervaring hebben in het lassen zonder enige nabewerking. Graf Synergy blijft tot op vandaag de eerste en enige fabrikant die lasmachines zonder ook maar enige nabewerking kunnen aanbieden!

De technologie staat echter niet stil, en als innoverend bedrijf heeft Graf Synergy ondertussen de SL2FF EVO op de markt gebracht. Zo hebben we ook een 2-kops uitvoering van het lassen zonder nabewerking op de markt. Maar ook de SL4FF EVO WOOD is een mooie ontwikkeling. Deze machine is in staat om zowel de 45° als de hout imitatie verbinding te lassen. Dit opnieuw zonder enige nabewerking. 

Daarnaast zijn we trots dat we onlangs ook de SL6FF EVO en SL8FF EVO op de markt hebben gebracht. Deze lasmachines zijn in staat om niet enkel de buitenste verstrekken volledig naadloos te lassen, maar ook de tussenstijlen worden naadloos gelast. 

Wenst u niet enkel een mooiere en sterkere las? Maar wenst u ook van de nabewerkingen (manueel én machinaal) van af? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Traditionele lasmachine

Daarnaast heeft Graf Synergy ook de traditionele las- en oppoetslijnen in hun gamma. Ook hierin wordt volop verder geïnvesteerd en zijn er ook evoluties. 
 

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?