Derito uit Ophasselt

Derito kiest voor V-Perfect Technologie

Met meer dan 40 jaar ervaring mag Derito zich een specialist noemen wat betreft ramen en deuren. Het bedrijf kan de klant helpen met zowel aluminium, hout als PVC buitenschrijnwerk. Daarnaast biedt Derito ook een volledig gamma aan binnendeuren aan. Alle materialen staan tentoongesteld in een mooie en overzichtelijke toonzaal, waar men de klant met plezier helpt met een deskundige uitleg op maat.

"Bij Derito is onze topprioriteit een hoge kwaliteit! Derito is trost om het productieproces van A tot Z in eigen handen te hebben. Zowel onze ramen en deuren in hout, PVC en aluminium worden door onze eigen medewerkers in eigen atelier vervaardigd, en dit 100% op maat. Derito probeert daarnaast steeds in te spelen op de nieuwste trends en vragen uit de markt. In dat opzicht waren we dan ook één van de pioniers in België toen we gekozen hebben voor de eerste genereatie van de lasmachine SL4FF van Graf Synergy. Dit net omdat de kwaliteit zo belangrijk is voor ons.

Toen Deceuninck uitkwam met de nieuwe serie, die volgens ons extra commerciële troeven kan bieden, besloten we om het thema van de lasmachines opnieuw tegen het licht te houden. Viva Machines had ons reeds de 2e generatie voorgesteld tijdens één van hun opvolgingsbezoeken. Niet dat er iets verkeerd was met de eerste generatie van lasmachines, maar het is belangrijk om steeds met een open visie de zaken te bekijken." Aldus Lieven De Rijck, zaakvoerder.

Ervaring met Viva Machines en Graf Synergy:

" Zoals eerder aangehaald waren we steeds tevreden over het afwerkingsresultaat van de eerste generatie lasmachine. De optische kanten waren steeds perfect afgewerkt. Echter bij de 2e generatie komen de lasblokken vanuit het verstek en wordt dit als het ware ook nog omgeplooid. Hierdoor zijn er geen scherpe hoeken meer. Dergelijke afwerking kan enkel behaald worden met de SL4FF EVO lasmachine. Voor ons was het zeker geen sprong in het onbekende. Over de samenwerking met Viva machines, en de kwaliteit van de machines van Graf Synergy kunnen we enkel maar lovend zijn. De keuze om over te stappen naar de 2e generatie van lasmachine was bijgevolg relatief eenvoudig te nemen voor ons. Viva Machines is wat ons betreft een unicum te noemen in de wereld van machineleveranciers."

"Een open communicatie met duidelijke afspraken die steeds waar worden gemaakt. Maar ook het meedenken in functie van de klant. Zo werken we sinds 2015 met een zaag- en voorbewerkingscentrum FABCUT F1 van Graf Synergy. We hebben dus samen met Viva Machines onze huidige productieflow tegen het licht gehouden en kwamen tot de conclusie dat deze beter kon ingericht worden. Tijdens de installatie van de nieuwe lasmachine, hebben we het zaag- en voorbewerkingscentrum verhuisd. Dit alles ging uitermate vlot, en volledig volgens de timming die we vooraf afgesproken hadden. We zijn en blijven dus zeer tevreden van Viva Machines, die zich in korte tijd heeft opgewerkt tot één van onze huisleveranciers. En u bent uiteraard steeds welkom in onze mooie toonzaal om het lasresultaat met eigen ogen te aanschouwen." Besluit Lieven De Rijck.

Deel deze realisatie:

Productinformatie

Plan

SL4FF EVO

De eerste en enige lasmachine wereldwijd die kunststof raamelementen volledig naadloos kan lassen

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?