MOOSEN UIT BILZEN

Moosen kiest voor de TKE 954

Moosen nv uit Bilzen heeft een rijke ervaring opgebouwd in het produceren van aluminium ramen. Reeds in 1960 werd er gestart met de fabricage van ijzeren ramen en leuningen. In de jaren '70 was er een sterke opkomst van aluminium ramen en werd er beslist om hier ook te starten met een eigen productie. Dit als één van de eerste pioniers in België! Ondertussen is het bedrijf reeds toe aan de derde generatie en telt deze bloeiende en dynamische onderneming meer dan 10 werknemers. Als SAPA vakman beschikt het bedrijf over eigen plaatsingsploegen. Alles gebeurt dus met andere woorden in eigen beheer. Naar aanleiding van de verdere groei heeft Moosen beslist om te investeren in een nieuw CNC gestuurd bewerkingscentrum. Hiervoor deed het bedrijf een beroep op de technische kennis van Viva Machines en heeft men gekozen voor de TKE-954 van TEKNA.

Keuze voor Viva Machines:

"Als Sapa Vakman moeten we voldoen aan bepaalde vooropgesteld kwaliteitsnormen. Doordat wij een kwalitatief hoogstand product afleveren, in combinatie met een eigen plaatsingsploeg die professioneel tewerk gaat, hebben wij in de loop van de jaren een trouw klantenbestand kunnen opbouwen. Ondertussen heeft mijn zoon Jeffrey ook zijn intrede in het bedrijf gemaakt. Dit alles zorgde ervoor dat we toe waren aan een nieuwe CNC gestuurde bewerkingsmachine. Uiteraard hebben we de nodige tijd genomen alvorens de keuze te maken. Verschillende partijen zijn aan tafel uitgenodigd geweest."

"Al van tijdens de eerste gesprekken waren we gecharmeerd door het voorstel van Viva Machines. Tijdens deze gesprekken werd de nodige tijd genomen om de bouw van de machine te doornemen. Wanneer we dan alle technische kenmerken van de machine naast elkaar leggen zoals onder andere: het grote opspanbereik, de dubbele klemmen met aparte verplaatsing, de hoge snelheid, etc... was het duidelijk dat de TKE-954 de geknipte machine voor onze zou zijn. Na een principieel akkoord werd een demo bij een collega van ons vastgelegd zodat we de machine in een reële productie omgeving aan het werk konden zien. Deze demo was echt indrukwekkend en bevestigde dat we de correcte keuze hebben gemaakt om te kiezen voor Viva Machines. Samen met de aankoop van deze CNC gestuurde machine heeft Kevin van Viva Machines ons geadviseerd om een 1-kops CNC gestuurde hoekenpers aan te kopen. Ook van deze investering zijn we uitermate  tevreden." Besluit Patrick Moosen, zaakvoerder van Moosen nv.

Deel deze realisatie:

Productinformatie

Plan

TKE 954

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?