05.04.2024

1000 V-Perfect Lasmachines

1000 lasmachines SL4FF EVO wereldwijd!

Het resultaat van talloze uren werk, enorme inspanningen en een ongeëvenaarde inzet op alle fronten, van ontwerp tot montage, door middel van beproevingen en tests, hebben we 11 jaar geleden dit schijnbaar onbereikbare doel bereikt. De raamindustrie keek ons ​​argwanend en neerbuigend aan. En beschouwde ons op zijn best als onwetend. Vandaag zijn we blij om aan te kondigen dat de 1000ste naadloze lasmachine van GRAF Synergy een realiteit is! Hét perfecte verstek zonder enige nabewerking is mogelijk.

Momenteel werken 1000 naadloze lasmachines dagelijks aan het lassen van allerlei soorten PVC-profielen zonder lasrups, waardoor onze gepatenteerde V-Perfect-technologie wereldwijd wordt geïntroduceerd.

De eerste naadloze lasmachine, de SL4FF, werd op 15 maart 2013 geleverd aan Infistil in Tavullia (PU), een bedrijf dat net als wij inzet op technologische innovatie en productie op hoog niveau. Kort daarna volgde de eerste SL4FF in België, bij de firma LUCKX. Deze lasmachine werkt nog steeds iedere dag! Vandaag kunnen we met zekerheid zeggen, met het bewijs van 1000 lasmachines: weddenschap gewonnen!

De V-Perfect-technologie heeft de standaard van PVC-ramen werkelijk opnieuw gedefinieerd en een positieve drijvende kracht voor de hele raamindustrie gegenereerd. Hoewel de technische prestaties gelijk waren aan, of zelfs beter dan die van andere materialen die momenteel in gebruik zijn, werden PVC-ramen voorheen als onesthetisch beschouwd en slecht gewaardeerd: een "low level" raam.

Met de komst van de GRAF Synergy lasmachines is de reputatie van PVC naar een hoger niveau getild: het resultaat is een kwaliteit diniet moet onderdoen voor hout of aluminium. Het was niet langer nodig om te kiezen tussen esthetische kwaliteit en technische prestaties: met de naadloze lasmachines van GRAF Synergy werd het mogelijk om beide te hebben!

Vanaf dat verre 2013 tot vandaag was elke dag een dag vol ervaring, ontwikkeling en technische kennis. Onderzoek en evolutie zijn nooit gestopt. Machine nr. 1000 vertegenwoordigt een mijlpaal in ons onderzoek en ontwikkeling in de raamindustrie. Deze lasmachine mogen we best omschrijven als een technologische wonder dat ongeëvenaarde prestaties biedt op het gebied van esthetiek en robuustheid, en een ongeëvenaarde veelzijdigheid bij het verwerken van alle soorten PVC-profielen.

Lasmachine nr. 1000 werd begin 2024 in Spanje afgeleverd, wat onze toewijding aan het leveren van wereldwijde uitmuntendheid bevestigt. Binnenkort volgt de 80e lasmachine in de BeNeLux geïnstalleerd door Viva machines.

Tegenwoordig proberen verschillende fabrikanten onze technologie te evenaren. Maar meer dan 10 jaar ervaring in naadloos lassen, meer dan 1000 geleverde en actieve machines, meer dan 75.000 hoeken die elke dag worden gelast met V-Perfect-technologie zijn ongeëvenaard en vertegenwoordigen een unieke en onvervangbare garantie voor veiligheid en succes. 1000 naadloze lasmachines maken het verschil. Deze mijlpaal werd enkel door Graf Synergy bereikt!

Met plezier en trots willen we deze prestatie delen: ga met ons mee op weg naar een toekomst van voortdurende innovatie, superieure productiviteit en duurzame samenwerkingen.

GRAF Synergy & Viva Machines: Ervaring uit het verleden, uitmuntendheid in het heden, inspiratie voor de toekomst van de raamindustrie.

Deel dit nieuws:

Interesse in ons gamma? Een offerte op maat?