Vacature : Service technieker

Over ons:

Viva Machines is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het aanbieden van specifieke machines en bijhorende automatisering op maat voor de hout-, aluminium- en kunststoffen industrie. Onze klanten zijn zeer uiteenlopend, en gaan van fabrikanten van buitenschrijnwerk, naar interieurbouwers, toelevering meubelindustrie, etc…
Wegens onze sterke groei en toenoemende vraag naar oplossingen op maat zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer.
Functie aanbod:
– Inbedrijfstelling van de machines ter plaatse bij de klant
– Opleiding geven mbt het correct gebruik van de machine
– Telefonische assistentie
– Opsporen van fouten en herstellingen uitvoeren
Profiel:
– Technische opleiding (elektronische, elektro-mechanica, automatisatie) of gelijkwaardig door ervaring
– Dynamisch, flexibel en klantgericht
– Ervaring in dergelijke functie is een troef
– Stipt en nauwkeurig
– Kennis van het Frans en Engels
– Sterke logische en analytische geest
Aanbod:
Een aangename, collegiale sfeer in een bedrijf dat ruimte laat voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, in verhouding tot je kennis en inzet.
Bij interesse kan je steeds jouw CV + motivatie sturen naar info@vivamachines.be
Telefonische inlichtingen kunnen op volgend nummer : 051/20.02.34

Extra lasmachine RADCO uit moeskroen

Wegens groot succes heeft RADCO uit Moeskroen een extra SL4FF EVO – lassen zonder lasnaad – lasmachine aangekocht bij Viva Machines!

Meer informatie omtrent deze realisatie volgt zodra de installatie bij de klant ter plaatse is voltooid. Hou dus zeker onze pagina realisaties in de gaten! Ondertussen kan op de pagina van onze realisaties enkele andere recent geleverde machines nalezen.

Mocht u meer informatie wensen over de machines die wij kunnen aanbieden, aarzel vooral niet ons te contacteren.

 

 

Viva Machines aanwezig op Made beurs te Milaan

Viva Machines zal aanwezig op de Made beurs te Milaan, en dit op de stand van Graf Synergy. Hier zal u onder andere live demo’s kunnen zien van het gecombineerd zaag- en bewerkingscentrum model FABCUT en onze revolutionaire en unieke lasmachine SL4FF EVO. Deze lasmachine kan lassen zonder dat er enige nabewerking dient te gebeuren.

Indien u gratis inkomtickets wenst, neem gerust contact met ons!

info@vivamachines.be
kevin@vivamachines.be

 

Nieuwe realisatie : Vaburama

Enkele maanden terug werd de installatie van de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO – lassen zonder lasnaad – bij Vaburama uit Deinze afgerond.

Ook hier opnieuw een tevreden klant aan het woord, die zijn werkvolume dankzij deze machine ziet toenemen.
Meer over deze realisatie kan u lezen door hier te klikken.

Viva Machines officiële en exclusieve dealer Graf Synergy voor Benelux

Nu de nauwe samenwerking tussen Graf Synergy en Fom Industrie een feit is, wenst Viva Machines het één en ander te verduidelijken via officiële weg.

Graf Synergy blijft er zich toe engageren om de meest hoogwaardige PVC- en aluminiumbewerkingsmachines te produceren. Verder is het ook zo dat Viva Machines de officiële en exclusieve dealer blijft voor Graf Synergy in de Benelux. Wel kan u als klant genieten van de knowhow en service van één van ‘s werelds grootste groepen wat de productie van machines betreft.

Hieronder kan u de officiële verklaring van Gianfranco Ferranti, CEO  Graf Synergy, terugvinden.

viva-dealer

 

Testafname lasmachine SL4FF EVO – Lassen zonder lasnaad van klant Vaburama

Vorige week vond in de fabriek van Graf Synergy de testafname van de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO plaats. Deze lasmachine zorgt voor een ware revolutie in het produceren van PVC ramen. Dankzij de unieke technologie kan deze lasmachine lassen zonder lasnaad en volgt de oppoetsbewerking volledig weg. Er dient dus met andere woorden geen enkele nabewerkingen meer te gebeuren! De afgeleverde kwaliteit is van ongekend hoog niveau en betekent een meerwaarde voor de producent. Verder is het zo dat dankzij deze technologie alle mogelijke limieten inzake vormen en afwerking wegvallen.

Het lasresultaat oversteeg andermaal de gestelde verwachtingen, met als gevolg veel verwonderende blikken. Andermaal een tevreden klant!20160929_094400 20160929_094406 20160929_094347 20160928_152816 20160928_142647 20160922_101900 20160929_094429

Linearfab

Stockactie Linearfab 5000 aan uitzonderlijke voorwaarden!!

Viva Machines kan momenteel een 5-assen CNC gestuurde bewerkingscentrum model Linearfab 5000 uit stock aanleveren. Dit bewerkingscentrum is speciaal ontwikkeld om PVC profielen op een gebruiksvriendelijke manier te bewerken.

Door middel van een lineair gestuurde grijper laadt de machine de profielen in de bewerkingszone. Eerst wordt de versterking vastgeschroefd, daarna worden alle bewerkingen uitgevoerd door middel van een multi-spindle module. Wanneer alle bewerkingen uitgevoerd zijn, worden de profielen automatisch naar de ontlaadtafel gebracht.

Via deze link kan u de machine aan het werk zien: https://www.youtube.com/watch?v=NK7X0y-td_w